De automatische herhaalservice – Apotheek Spoorlaan – Capelle aan Den IJssel,Schollevaar

Apotheek Spoorlaan

Spoorlaan 20a 2908BG Capelle aan Den IJssel,Schollevaar Tel:010 450 65 55 Fax:010 451 77 08

De automatische herhaalservice

Gebruikt u langdurig medicijnen? Maar wilt u er geen omkijken naar hebben? Dan is de automatische herhaalservice misschien iets voor u.Met de automatische herhaalservice hoeft u geen herhaalrecept meer aan te vragen. Dat doen wij voor u. De apotheek houdt bij wanneer uw medicijnen op zijn. Na goedkeuring van de huisarts zet de apotheek ze klaar. U krijgt bericht zodra de medicijnen klaar staan. De medicijnen kunt u ophalen of desgewenst thuis laten bezorgen. Er zijn geen kosten verbonden aan de automatische herhaalservice.

Wat verwachten wij van u?

Om het medicijngebruik actueel te houden is het van belang dat u de apotheek op de hoogte brengt wanneer:

  • De dosering van een middel wijzigt
  • U een nieuw of ander medicijn krijgt
  • Een middel door een arts of specialist gestopt is

Voordelen

Makkelijk

De herhaalservice maakt het u makkelijk. U hoeft geen moeite meer te doen voor het in stand houden van uw medicijnvoorraad. Bovendien krijgt u een e-mailbericht met afhaalcode zodra uw medicijnen klaar staan.

Therapietrouw

Medicijnen op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid gebruiken is erg belangrijk. Door het automatisch klaarmaken van uw geneesmiddelen merkt u of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Zo houdt u beter controle op uw medicijngebruik.

Veilig geneesmiddelgebruik

Door de nauwe samenwerking tussen huisarts en apotheek vindt er regelmatig overleg plaats over uw medicijnen. De huisarts en apotheker controleren uw medicijngebruik bij elke herhaling.

Synchroniseren

De apotheek zorgt ervoor dat u uw verschillende medicijnen tegelijk krijgt. Zo hoeft u minder vaak uw medicijnen op te halen. Synchroniseren noemen wij dat.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van de automatische herhaalservice, meld dat dan aan ons. Wij zullen de aanvraag in behandeling nemen.