Wie zijn wij? – Apotheek Spoorlaan – info@apotheekspoorlaan.nl

Wie zijn wij?

Apotheek Spoorlaan in de wijk Capelle Schollevaar is sinds 8 januari 2010 gevestigd in
het Gezondheidscentrum Spoorlaan. Samen met de andere zorgverleners in het
gezondheidscentrum streven wij er als apotheek naar om u kwalitatief goede zorg te verlenen.
Wij heten u van harte welkom. Ook als u een huisarts buiten het gezondheidscentrum of buiten
de wijk heeft.

Persoonlijk

Bij Apotheek Spoorlaan staat een persoonlijke benadering voorop. Onze medewerkers vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in de apotheek. Wij denken graag met u mee. Want als wij uw situatie kennen, kunnen wij u de juiste zorg rondom de medicatie bieden. U kunt bij ons terecht met individuele vragen. In elke situatie streven we ernaar u een passend advies te geven.

Veilig

Veiligheid bij gebruik van medicijnen is niet vanzelfsprekend. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om u goed te adviseren over uw medicijngebruik. We helpen u graag als u ergens niet uit komt. Zonder dat u er iets van hoeft te merken, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het veilig medicijngebruik. Er wordt nagedacht over de combinaties van uw medicijnen. Ook wordt er in goed overleg met uw voorschrijver gekeken wat het beste voor u is. Met onze werkwijze zorgen wij ervoor dat wij risico’s voor u tot het minimum beperken. Voorkomen is beter dan genezen.

Makkelijk

Gebruik van medicijnen is niet altijd even prettig. Daarom streven wij ernaar de zorg rondom uw medicatie zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zodat het ophalen van de medicijnen makkelijk is. Dat doen we door de kwaliteit van dienstverlening zo hoog mogelijk houden. Korte wachttijden, online diensten, automatisch herhalen van medicijnen, bericht als iets klaar staat, maar ook het op maat verzorgen van een innameschema zijn slechts voorbeelden hiervan.